Зараз Мы Сцих вам да па-татарСку Ш!

СКУШаець, моЖя-К, Конь гахСукДарСфейНы Ж.
А то талКуйЕм тоКИ Сь от с ВасьКам:
Ах, як жах даци царам в СиБир Ж...

Камень з Гары Ж:

Я ж вам аддзячу!

Дружна працуем мы ўсе грамадою,
Знацца не знаем з горам-бядою.
А калi часам бывае нястача,
На адной ножцы Козлiкам скачам.

Вось стары Кося, хоць з барадою,
Сеў  у клапоце, бо дома доюць.
Што нi заробе, ўсё i адымуць.
Прыйдзецца з торбай распальваць прымус!

Можа, ў вас, людзi, ёсць хоць запалкi?
Бо зiмка студзiць, ды вельмi шпарка!
Я ж вам аддзячу: вальсiк станцую.
Мо, гэту Клячу вецер не здуне?

Больш буду рады, калi хто знойдзе
Што-небудзь з ваты, каб сагрэць косцi.
Калi ж хто мае дробну капусту,
То атрымае танец па густу!

Некалi быў я Коцiкам дзiкiм.
I ганарыўся сiлай вялiкай.
Зараз жа, браткi, шкурка ды косцi.
Хоць бы аладку, можа, дасць хтосьцi?

28. 11. 2005, я/с, 8. 45 – 9. 15 


Рецензии