Хаос тикал повсюДык

Ув Рашы да с КутДюкХамы:
Шо такэЕ! ЕлЕна
Да с двыМА Й букВы й Е на? ШУХер-мухер, наПевНав,
В ГАЙлайВейке цик Звера вж.

ДУХ загсФатВахт аш! сцерва
КажНа Ж прэцЦар в ЦарРэвНы й.
А ты бачыла звера,
Шо ны скачэ й на нервНы й?

А! КАШтан в деда ейСця взь...
ЗнаЧыць Е ий Елена.
Ны й ОдНа й, ий ны й дэСыть...
Уси люды римНэйСыньКы вш.

КАША З НУЗдыр МыРэйЩыця?
КУНЬ выйРовКу Сь дав МейСячКу Ш.
Ах, ШАКАлыкы крэвНыньКы й!..
АККУНУСЬ Я Сь в гряйЗельЕчКы Ш


Рецензии