Батьки та д ти

  Виросли діти,дорослими стали,
  Вже за спідницю не сіпають маму.
  Але не так часто почуеш слова:-
 "Ненька рідненька,люба моя".
             До серьця притиснути рідко вдається,
             Голівонька пестощам не піддається,
             А хоче душа їх пригорнути
             І в оченята їм зазирнути.
  Але вони горді, вважають все знають,
  Поради батьків не дочувають.
  Вони вже дорослі,але цього мало,
  Щоб серце за ними не сумувало.


Рецензии