В БИТюГах с пув киль Ш шурый-мурый-мрийк

Тут пекутса самавласна
И блины, и кусер масла Ж.
Бо й жанА Ж аднА й уй нас Ш.
Гэта Ш, ша, МарЯнк!

Дзева Ш Сына параДзила й
Кажа, Х, ХрыСцю ты Ш МАЙн МИЛлый!
Шо Ш ты Ш в ТышКакВикч ни й как?
Чы вш тышКом но каКСь…СА И…Спарт?

АтвевЧайЕ Сын лахМоцьця Ж:
Я-то ШоСя гондэ й ройБлю Зь.
Ципа Зь Блин ля всих Цыбульк.
А ты шо, вшэ й скунс?

Да, ны й сТИБрыЛак букМашКу Ш
Ты во ув мохНатТых гарНых.
Ий сто грам ныц дай-К ий Сярж… Шоп хоть в шоп раДна вш.

А! ну, я-то пониМаю Ш:
Був касТриРуВан той ВаньКак.
Бо Ш ух БАТИ но Коняк мош срана вправЛяхць.

Да!..Он БАИТ, прам как СярГА Й…
Шо Ш зроБыты тым БукГАЙям К…
Я-то от шось хоч знайШла Ж!.. Идзь нох до й мийНяф…

И…сЛукЧыкЛась пырыБранКа Сь:
Шо, ий гроШый
В шыйКу Ш хохЧыхШ?
Так СемЯ й ОбЩыйНа Мор на й Илья тут во?..

Да!..На ШИЯх мылых ХрыСцяв можня дроВав ВасьЦы П врийЗагсЦь.
Я Ж тыкБэк ось так лубЛу й,
ЕК ты всих хойЛуй К.

Да. Я надто шэ забидНый.
НыйУх праМок:
МокНук ранКом.
ЕК и как пойДу Сь…до й сРак, шо тут гондэ гадь.

Ну, а Мама Ш шокоЛаТК:
Сила й замОвЧай…

Ныц прохоДыть НЕМыц МненЦыть.
Той всё знайЕх:
В ЧыхСлах кемМыць!
Я на во дэ жэх мыньТюк:
ГлохРийКу Сь пыЧух.

Вот ув чОМ ГЯВторНик вЧораК!
То я Ш, моше быць, сце то Е Б…
ЕБличКо Ш своЁ Сь пидКрахСь: ну, от баць – зиНА Зь сьць?

Э! й ЕТВЕГА Й ты Ш обДурВыш:
Дуру й ввыш пудНетты Б мукШук?
Так млынЦи Ш вона пыЧат!
ЛаДно. Дно мой Брат…

От и вышла сина хура ж:
Жеба й Деда увКусьНуля Ш.
Бо Ш в СинайКе Сь КекСь еКСь нет на ЛОЖОвый бред.

Да, но в ЖОЛОБ тычА курВа Ж:
ВАЖко так пиТы до Кнура…
Каб кап-кап хоть нейКих МАЙсьль… хоць бы-К напаЙКазь.

Ты, мавЛяв, ЛявВон, воньЯкш,
ЯК Ш во Ёлк изь Якш.

Ступа дида обМаниЛах:
Лах пуд пахы й на вот фиГа Ш!
Я Ш ТиБи-К
А ни ув бик
А ни пувРубЛив Б!

ВыпусьКальЕф  Вася, баць но, Тры КанихСтры й МАЙлячКа Ш мни!
Ню, чирНильКамык рохСкрасьВ
Всих КараСь
Ув МАЙць…

А я, от!..
МагОМ!
ВУМна – яко Б слон! Ну, да й дэ ТоБи Б щэ й БИБ
Та ИС Зёрн СнопХив П.

Да. Мы Ш МАВ коЛысь дивЧынк.
Та от дэ вонЫ вш…
Ы-ы-ы! й Спас сник

Киньськи Ш рыла прыньдь
На СоБи й горшКы й…

ПодыВысь на ТЫК…
Ув КЫТа Е лыч!
ТыкВы й гарБуйЗышЧ на но, ЧалаВич. От учинь таКых Мы й таКы й зрокБымСь:

Ныц а ны пойМы Ж:
ПУТа вин чы й з Жинк?
ДеВыё Марийк…
Да, що  й ух гокНиц… Ну, а ты тут мни щ, ТаньКах, тупаЦи-К…на ОсьЛив.
Ось у Львив таКИ жь:
Жех з жях иць да шизК.

ДОЖдж ув ИХь, дыВысь, ЛукПыць зныкЗюх ввысьК!

Тры НоЛя Е Ля Ж…
Шо ты з самК хахТыхш.
От и вам СахБор на ухСех рухСИК: ОШТОрошНо Ш! Шит опЯхвЫвСА Й в дрынь…

ТШОхы Ш потырПы-К?
Втрух
Та й Трух
ВахСыль?..

Эх! Да ТОШн: в минОр
ЛукПить КулиМёт!
ГруСно надВыЧор
Быз раСы й кап в роТК.

О, в Вэри ВЭЛ! ВэлаСыкПэкДыст тоКИ Сь дзесь з ДырЖын вж:
Вжык-вжык-вжык!
На ззиЖ
Хоть всю вш ширь
З ГОМшын К!

СокРакНы-К ГохСпоть
ВОБлук зБОВтаць в Кломнь!


Рецензии