В обiймах нiжностi... збентеженi свiтанки

В обіймах ніжності жіночої краси -
Збентежені світанки... Виплакані ночі
Злетять до чистоти травневої роси
І в них здійсняться задуми пророчі. 


Натхненням мрій підтримаю пожар,               
Освячений серпневим зорепадом.
І підіймусь з колін... А на долонях жар,
Що не згасить дощем і снігопадом.


Рецензии