Шэ раз Гопал гопа! нА пол!

Мы Ж дорВалЛыйСя й до й мяСКА:
Ах вы Ш чэрти полоСаты!
Сат - нычыстый вам туфт?

ЗнаЧыть шо...Сатин таКСамо...
С самоГона яновськ?
САМ МАСтак!
ПлыТэм тэм пачэ Ш,
Колы й нахСек згахСлог.

Счас жэх шос попБакЧэм вш...

Гусак и Гуска

На болоты Гуска ходыть.
А в тэй Гускы сто хлопотэй:
Трэга шося наловыты,
Шоб дыточок покормыты.

Стала зваты Гусачэньку,
Бо ля диток трэба ненька.
Прылытив Гусак до хаты,
Да шэ й з кормом зуховатым.

Того корма – цила торба!
Оно жиночка ныдобра:
Усю торбу спарайила,
Лёдом-сэрцэм вхолодыла.

И йисть нэмоч пташынеток.
Стала мужа выганеты:
– Ой, лыты, добуть нам шэ шо,
Бо прыпасы знишчыв шэршынь!

И Гусак тут кажэ жинцы:
– Ны сыды на посылинцы –
Злэтай, счомайсь, за тры моры,
Шоб ны йисты мухаморы!

21. 08. 2005, за чаём

НАТэ Ш вам, НАТАшы Ш, сала.
Колы й КишКа Ш КАШух фкрайЛа й.
НИБО й в БОСтынь а ны Ж ф ГохСтых:
ЗдравСТВуй, Лёляк зь ЛёДзяк!..СОБИ Ж ныц Мы Ш БарРын вж.
ГойСпойДарРух хвайНый!..
Фе да Рук тры й МАЙух


Рецензии