Ана соте белэн кергэн

Энкэй безгэ наз биргэн.
Алла безгэ жан биргэн.
Бу доньяга сулыш алып.
Аваз биреп бала кергэн.

припев:
Бу доньяда кунак кына
Кубэлэк кебек без
Безнен гомер салсын билге
Тирэн генэ бер эз.

Бабай безгэ нигез биргэн.
Эткэй безгэ исем биргэн.
Бу доньяга кузлэр ачып.
Ялан тэпи белэн кергэн.

Эбий безгэ жыр биргэн.
Туган як мон биргэн.
Миллэтемнен гореф гэдэтлэре.
Ана соте белэн кергэн.

06.01.2012 год


Рецензии
Рахмэт! Матур язганыгыз!

Аниса Зинатуллина   08.01.2012 09:43     Заявить о нарушении