В нас тут гондэ Е пОрно

Тикы очэнь дишоВые
Вые бис на горыЩы й
Щэ й с бурЩэм салав триСны Ш.

Так от быз прыпыНайНий
Мы й ий вам гондэ гнальЛи РБ
Изь РисьПупЛиг СоБахЧых
Да на О наВыть КляЧух

МИД вамп ныц ны Ж загсЯгВыкТь:
АкКукЛинь!
ЗоРак ЗАМшый!..

А ВОНА й Луку й вжРамШыс
А ныц ны й до й сраКы й Ш

Е Ж эхРокТика й, шо вы,
Даш ф СцикХах МАЙакХовСкоГо П


Рецензии