Тормыш бокалы

Сугэм, Тормыш, упкэ белэн,

Остэл сугып йодрыклап,

Молдерэмэ тулы бокалынны

Кулларыннан алам кушкуллап.

Шатлан эле, шашынып кал,

Бэхетеннэн айкат доньянны!-

Тамчысына хэтлем эчеп куям

Молдерэмэ тулы бокалны.

Тамчысына

хэтлем тузеп йоттым,

Яндырса да бэгырь, жанымны.

Яшьлэр чыгып, куз йоммадым,-

 Алларына аттым бокалны.

Белеп эчтем, куреп тордым

Шэрэп тугел, агу икэнен,

Бокалында агудан да кочле-

Кайгы тулы яшьлэр икэнен!


Рецензии
Бик эчкелекле шигер.

Фаниль Асфаров   07.01.2012 22:45     Заявить о нарушении
Саумысыз!Кайсы ягыннан карыйсын бит!Тишек турында язылган шигырьне,мэсэлен,тишекле шигырь дип булмыйчы!Рэхмэт Сезгэ!

Разина Кинзябулатова   07.01.2012 22:59   Заявить о нарушении