Сон депутата

 Хто за що,а я за благо,
 Хто за кого-я за всіх,
 Досить нам у колуарах
 На себе брати тяжкий гріх
         Досить над людьми сміятись,
         Ганьбити досить їх права,
         Досить у брехні купатись,
         Своє пестити життя.
 Гребти до себе вже набридло,
 Сором очі виїда,
 Тримаючи народ за бидло
 Совість душу розрива.
        "Досить,досить,голосуйте,-"
         Почулось ніби із-за хмар.
         Тьху!!!Прокляте сновидіння,
         Підсунуло такий кошмар!


Рецензии