***

Сховавшись у глухім кутку,
Чекати буду водограю.
І забуваючи любов кляну,
У променях забутого нестями..
У рабстві змерзлого ножа
Колючими ударами прокляті очі,
Псують картину де душа,
І сльози.. оксамитово-дівочі.


Рецензии