С Рождеством!

Ранок ще. Та святий вечір
Уже стукає у плечі.
То ж давай, часу не гай,
Стіл святковий накривай!
Що він пісний мусить буть,
Ти, будь ласка, не забудь!
Завтра лиш, що є в "печі",
Ти на стіл уже "мечи"!
Буде хай всього багато,
Бо на те воно і свято!
За столом збирай свій рід
Та святкуйте вже як слід!

Всіх вітаю добрим словом
З святом вас, з Різдвом Христовим!


Рецензии