Из Роберта Геррика. N-210. Грешники

    N-210. Грешники

У тех, кто грешен, выбор есть всегда:
Раскаяться (как учат нас) – тогда
Избегнешь Божьей кары и страданья;
Иль претерпеть Господне наказанье.

               
       210. Sinners
 
Sinners confounded are a twofold way,
Either as when (the learned Schoolemen say)
Mens sins destroyed are, when they repent;
Or when, for sins, men suffer punishment.

         


Рецензии