Небо на долонi...

Я покладу небо на твої долоні...
Таке як нині, в хмарах і тумані.
І те, що сяє в промені на скроні,
І те, що вдаль свою безмежну манить.

І те, високе, з журавлиним клином,
І те, що серед скель далеких гір
Розкраяне старим забутим млином,
І те, що полонило... нас красотою зір.


Рецензии