Плин життя...

Секунди линуть серебром снігів,
Вкривають ковдрою листву
І манять в путь, щоб обійняти ту,
Що об’єднала чистоту віків.


Летять хвилини птахом в висоту,
Теплом кохання зігріваючи серця.
І розуміння ніжного взірця
Відкриють надзвичайну красоту.


Біжать години, відстанню доріг
Відмірюючи міру сподівань,
І насолодою надійних побажань
Нас позовуть вперед, через поріг.


Минають дні, і ми за ними вслід
Рука в руці підемо – ти і я,
І в щирій, вічній пісні солов’я
Майбутнього відчуємо привіт.


Картинка iз iнтернету


Рецензии
Действительно пересекаются)))

Кукин Квакин   31.03.2012 10:02     Заявить о нарушении
Ще б пак... Все в этой жизни пересекается. С добром Владимир.

Владимир Великодный   31.03.2012 12:52   Заявить о нарушении