Твого кохання дотик нiжний

Твого кохання дотик ніжний
Мене розбудить в час п’янкий.
І твій поступок визначний
Відчую я... І вітер свіжий,

Здіймаючи натхнення жар,
Мене запросить у дорогу
І, прилетівши на підмогу,
Підтримає... В душі пожар,

Згорають старі почуття,
І проростають нові, чисті,
Такі пекельно-багрянисті,
Мої думки... мого життя.


Рецензии