Нечк рде к ел кыллары

Й;р;кт; сагыш буранлый
Кары к;;елд; ява
Син булмагач яннарымда
;итми ;аныма ;ава

Кушымта:

;аман да нечк;р; бара
К;;елемне; кыллары
Ниг; аерды ик;н
Язмыш безне; юлларны

К;;ел елый ;аным сызлый
Белмим а;а ни  кир;к
Ялгыз яш;; газабына
Т;з; алырмы й;р;к

Мин бит х;зер синн;н башка
Корып баручы усак
Янарга к;мере бетк;н
С;неп баручы учак.


Рецензии