И вот мы чо. Лымцив тут во

ВжуВалы з ВалюНом.
И вжэ й ныщо. МахЖом пра й мовк
ПравДовЖваць раскГАЙворк.

Бо Ж мы Ш туфт ф ПИВИ с КарахСём
Ий ОсыЛэньЦём но вж.
А остальНой скот здох дафНоф.
Бы й вёсКа Ш Сухи Бор.

ВитаЛий БАБИЙ гонДыво
Забыв исШо й клыНок
Типа жэк от до гынДыво
С сто сем дывок, Х.

И мы збытКуеМось с тёток,
Шо гонды й тута во-К
Ув вока й сыйПлюкць Мняф мукЧонк
ИС грэцКия Ш лавВок.

Ну, Ш ШИС на СИШ паЛож брыльНо.
А тэ брывНов ув гок.
Да Ё маЁ! Да шо-то во?
Какая Ш эфта моВВ? НА ДАНный час ничог. Но з ДАНий нам прыйшло вш писмо:
ДрушБан! Ты наш ПрыОр!

И патаму НАД КраЕм ясф
ЯСЬейНин фсхокДзикць, мо.
ДИЯспарКа Ш в нас Е ув Конь ЯцьВяГав з вагШки Сь слонь.

Мы вывуЧаем стоки мов, валод, нарэчЧав, что
А ни адна каровк с цялКом
Нисець ля панк нахФос.

МАН кан ци дальш цягНуць слукПок?
Пажальст...хоць во й за й плот.
Мы манКий зьЕв зь ДаньШов Галок:
ВавСиль! Ты Ж вуж дурНой Ш!

А хто вш Назар из Якшы от?
Вець ель ён ухБигРог?
ВАВки й пасели на шый зброд:
Вали яво с сасНой!

Во так от бурым НАМшук мов:
Тут там Е трэк ф тырНовск.
НавийЩо вш Писня пра таво,
Хто дыбае да й жлобк. Так дэ Ж Той ГАЙ з БарСом, шо ГэтэВо вам в стол Б?

ГАЙры Ж, гары ты, Наш КахСцёр!
Сукенка сцерп
Фсех 
С серп.

А ВасиЛёк бЕ жовч!
Саюз Журналав гындывО
Щэ Е в Огов
З ЯйНоф Ш.


Рецензии