Мы зарэ вам закыным вутку

А вы тут росБыйРайсь-К.
Чы-то ув самым дейли ДэйЛик
Даж Е ув ДыржыНахт.

МАЧете рижэ гондэ нешо.
А вы чого ны так?
А! Это проСтох ахинейКак,
Як ось ув Янк сакраль.

Чы мало Е ув лисы лисый.
Да дэ. ЖушМан
Усэ Ж ухЖэх сфатанГракФирВав Зь.
И тёзЦы Ш даВВ Ж.

УдавЖыню жыню я жминьКу Ш
На некальКих авСяк.
А мы тут глынку побылылы й
А НУ вжэ й жраць Ш.

Да, ты росчыныш в нас бурак
На нэсКольКых кыхЗлярв.
Е Ж грэцька в вас мучка?
Га?

Оно кекФир ГЕНадзьк дай с манк.
И ты в ладах с чырВяхк...

Во так от Лидка в нас с янВарк
Ий бикГахт тувт ий тфамК:
В бульНицКу та ду й псарнь.
А ВИВнёво хай гынэ в шваль.

Усим пыньКам
ВИВАТ!


Рецензии