У нас тут грае прамо Будда!

Ты глень оно на хар Ж.
Мы тут афтПлясФам марабуту
На трухПихКах Трухан.

Мы брагу й пЯнь оно Ж ий знайЕм.
А хули дид щэ нам П.
Вин що, шо знае, шо нымае
Ув жулика ны й тар?

У! ВАМ мы зарэ й кракХуйВякый
ОфтПлякШим Ш по шосах!
Оно шоб бочка та дырЖахЛаксь
Кал трахТура цыганьськ.

Мы Ж  новуЮх дафНох спыхСаЛы й
На душ авот ПырТрам.
А ты, ровэр, трыМАЙ но сраКУ Ш.
Так скушХаш ув ЛихСандр.

Да НАТто гонятьСяк розявы й
ЗроБыкТык всэ БР увЛад
В дырЖавы Коня й щэ й з ЗубРамы.
Ты но постий, Козак!

От ТАНК жэ прэ драва ля Мани.
А дэ-то та ДмыТрань!?
Ведь скакСано: Подыщэ зарэк.
И ныц в СукХых Борах.

ИВАново Ж жыныЛось, ачыш,
Тут во на ЛяскавЧах.
Ну, а Дыржын сыло чы прамо
ОдДельн од ласовЧан.

Куды и шо мы понаПхалЛык.
А нафик псам що знать.
Истории похЛебЩый нахСих
СлукЧайУхць ув овСах.

Вот ОвнЗикЧых. Да дэ Барана
Ты найДыш ув РАНАх.
НародНаЯхв апРакСаФаня
В надёжн лапКах!

Ведь СИКы сика Е в ОпахДыкщ.
И всэ Ж з быйРыйЗняКак.
А ГэйЛюкс рижэ вам вивЧарНюк?
Та дыво шо вакСьМакш!

Куды Ш, ВИТАль, ты прэсься в гамуз.
Шо, жыты много хцаш?
То зарэ лярва Ж во, блин, встахНэхт:
Ты ззив маво колКАК!

И так далей ву нас,
В Иванавскых лесКах.

Мы всэ взорВэм! пырыИнаЧым!
А ты мырГуй, шо там вж.
Чы-то прыйИйХаф вух БаланДыч,
Чы й дыч МАЧанКИ Сь Мняфк…ЧАМу й чаго Ж бо Ж твар вам будзець дзець ласкаць
Хоць родНайт мовКа Васьк. 


Рецензии