Коли в краiнi гине люд...

        Натхнення тут:
        http://www.stihi.ru/2011/12/30/636.

Коли в країні гине люд,
Голодні пухнуть діти,
Не який сніг не вкриє бруд
І ні з чого радіти...

Закрили школу паничі,
(Радянські пережитки),
А обіцяли калачі,
Країну в фаворитки...

Порвали неньку на куски,
Заводи відібрали,
Народ затягує паски,
Бо дуля від держави...

Братки панують,кримінал,
Всі чесні у в'язниці,
Керує всім оригінал:
Насильник та ще вбивця...

Не по-поняттям шістці пост,
Ще й булава в при-дачу...
Кругом розширюють погост,
Помер,то зняв задачу...

Тебе не треба пресувати,
Пожитки відбирати,
Дітей попросять чемно з хати.
Куди? Жебракувати...

Бодай ви луснули нахаби,
Коли вже наїстеся?
Гей,козаки,ми гірше баби,
Бо мовчимо й трясемся...

 П.В.М.      5.02.2012г.


Рецензии