Зарэ дэся изь Янова

Зном прыйидэ к вам Корова!
Бо Ж от зайРэйс Мисяць дэ вж.
А! ны Ж ух ТильЦек, какНекСьнь. А мы й ныц ны й йив млынэць
Хоць якый ув пэрдзь.

Таня ходэ дэсь до мойШый!
Козья доля Ж как вам пройдэ
Да сукПрокЦик бильшь Тылять,
Чым наш ЭгДзик, братк.

От мы й гондэ пойСтравЛяйЕмк
Всих Тылеток бабы МашКы Ш.
Шо влупымШыс сто пяньДзёсьт
Вав уф ЧОВнык вовч.

Опшым, торТаф мы взе Зь зьИф Ш
Ув Тацянк слыпых:
Мы й там Новый рик СоБи,
Мы й касТруль ухСим наМымш.
Прыняф сто сем целеГрамк...
За замест Змияк. Сумна вицер завывав да за гольШынА...дэ ныМА Й сраньня
Ны Ж ув лабаРатк


Рецензии