Мы счас падБроСИМ вам СукенК

Ув самаЕ акЕнц. Каб Дзек
А не загсНуфш нидзе вж.

Итак, я Барс. В говэЧый шкуры Ж!..
А, можэ, шэ й свийНой вж?
То шо Ж такэЕ гэ вжэ будэт…
Хм!.. Да! От этТо вш Год!

Чого Ж мынэ мынаЕхт ухЧахСьць
УхСих тут вот щынКопф?
Ну, от: хоТиф Ш кухПыхТых тутКы Ш
Я й шубу, Х, хыйТруйНоф Ш.

А маты й какЖэх: то ты буДэкш
Знов тутыКы й з дытФой
ИхРакТык ф ЗАЯхц ий МАЙзайЯф?
Ий СКИкхый ТийБий брот, ну, встахВыхТых уф рот? Шоп ты ны ф лакБокРоф
Ныц взьМафш сукНоф.

Бо Ж, ну, Ж в НИЗИ й выйДно Ж,
Хто вш Жаба, хто БугСёк.

Ий я от сам ий розМыйШляйЮг:
Ну, доБрэ ль, ХИ, КокЗёль
Тут мни осСтахФыф хлиБав горРый.
Та й щэ й крукПоф с махСлофнь. Так я що, бугДуг прам нывДячНый
Да  й выйКыйНу вш фсэ то,
Що гондэ в БабКы Ш КокСцяНой?

Э! ТутКы щокСяк Ё!..

Ведь Козий Рог то що. Знак прам ныц плоДойРойдь?
Чы й гондэ й ны й тыПЛО в ЛикДок?
Ивсё такоЕ во Ж.

Пока шо Ж влад бы фсё К?
То нащо щэ й сапог.

В овэЧух шкуру П влайЗыць мозьНя.
Но…сцё-то ЕК зь Грань Ёг…
Ны Ж поОщРэнь дьяйБоль,
Що всэ вбыйВайць жывВой.
На шкурРах крови Ж ноль душы жывВёльк. Ий страХу й, крыКу й: ой! спаСИ-К нас, Дед Мароз!

Та й вот щэ що Ш: хохол мий будэ гол бысь кахПюхШон?
О! это так нарРад
Ф КоТаг ДыКар!
ЗухСИМ ТОФар
Пра МАЙн!..

ФОТ НайРысь прах лабар,
Що влад дурРаць
Дид Васьк.

Да, дэсь порой ий матк
Права Ж бывВат…
В пачатКу Сь янВаРав з ГарБах прыпры-К драВав
Да каб кап да КальЛяд друГА Й!

От то-то Ж то й воНО, що й в срахЦых шклов ны тот…

Шануй СыБэ, КолХоз!
Ны позВольЛяй з навоз
Да рухКаць Каць уф Горк.
А то ДОШченыЦюг знайДош кал Сухый Бор Буцов.

Бо й Крэйда гондыво й тут во й прам войт ляк кой-кохГох.
Ну-да. НыКарРакШок,
Коль ахБихЦяф уфЧор
Купыты хлеб да соль,
Коль хлеб и так вш сальЛён.

На НойВый Год ДрагКонь
В ДрагГикЧынь зь драгСухМой
Та в ЛюгБигШов ейЩов П
Ий в Луцк са Львов
ИС Брод.

Нам Ш ны сыдыцьця вжо П ны сколь: бо Ж скользь крукГОМ бызь гомнь уф псов Ш


Рецензии