Серед ночi

Серед ночі,
Серед ночі.
Чую голос, що шепоче.
Про кохання, про бажання
Та про страх розчарування.

Чи ти чуєш?
Чи ти чуєш?
Ті слова, що ти говориш?
Про кохання, про бажання,
Про своє розчарування… в мені…

Приспів:
Я не можу змінити минуле,
Я лиш хочу згадати його.
Повернути тебе я не в силах,
Ти минуле для щастя мого.

Серед ночі шукати втомився,
Ті примари можливих подій.
Маю заново жити навчитись:
Не моя ти, і я вже не твій.


Чи ти знаєш?
Чи ти знаєш?
Яким болем серце краєш?
Тим коханням, тим бажанням
Та своїм розчаруванням.

Пам`ятаєш?
Пам`ятаєш?
Ті слова, що обіцяєш?
Чи вони вже сил не мають,
І тебе не втримають…ті слова…

Приспів:
Я не можу змінити минуле,
Я лиш хочу згадати його.
Повернути тебе я не в силах,
Ти минуле для щастя мого.

Серед ночі шукати втомився,
Ті примари можливих подій.
Маю заново жити навчитись:
Не моя ти, і я вже не твій.


Рецензии