Я хочу нiжнi мовити слова...

Я хочу нiжнi мовити слова,
А бiль мої стискає губи.
Можливо потiм,
                злетiвши птахом в небеса,
Я зможу все навiк забути.

Можливо потiм,
                в iншому життi,
Я буду посмiшкою долю зустрiчати.
Можливо потiм мовиш ти менi:
Твоя єдина,
             мiй єдиний...
                І iншому вже - не бувати.


Рецензии