Росте хлопчина

Росте хлопчина, схожий крапля в краплю
На батька гордого байдужого його.
Він свого сина, навіть і не бачить,
Хоча той хлопчик вартий більшого!

Любимець всюди, в школі гарно вчився
Своїми силами "ламає" інститут.
Знання хапає, він ізмалечку стрімився.
У нього його є, не відберуть!

Ізмалку, дуже маму поважає.
Допомагає їй, цінує єї труд!
Та раз від разу матінку питає:
"Чому не з нами татко? Чом не тут?"

А мама, навіть і сама не знає,  -
Чого так вийшло, нащо так зробив?
Зклепав синочка, на Канари від*їзжає -
З іншою, тою, що ніскільки не любив!


Рецензии