На двори Коледы

А мы забавЛев Бы Сь
Но Ж гондэ.
Бо що хочтэ Ш.

Ны взялы Ж ныц вэрХу й
А ны жебоКреКы Ш
В городы вш
Гонды еКСя вж.

НАВырЪХовы й, гленьТэ Ж,
Но й навАР арМейЦам.
Шо ты хоць.
Ну, а ек жаХ.

Мы тут понаПлюньМо Ш
Но вш на МОШкый с курвы й.
О! ЕК жаК!
На колены
Й до й Татены Ж.

От у в нась ць  на сценЦы Ш
Но вж Никитка с пэйСык.
Та, О, Ш со й крыкЖемМык
С джэмМомК.

Ну, а Ной ныек вжэс
А ны возьМэ Ж мэДусь 
Та й от СНА с ТАНешКы Ш
Дасьць ведьМам!

ТАНСы Ш до й уйПайДух
Будым гондэ лакДыть
В Дэнь свякТый –
Трэци ЕньВарь.

ПропоВедзь НАГорня
Шо нам, майСтрам бонЗаф!
Мы Ш власьць Е Ш.
На фсим сфеЦек.

Ий на ДжиПек морДый
Йидымо додомы Ж,
Дэ ОйЦець нась…
ТоЗе, Х, с сто Ж грам.

А потОМ, ну, шо ты,
Всэ, шо було гондэ,
Ны ТАВо зек.
А ны КольКамнь.

ТрэГа Ш , шоб АНВАрРух
Хуру да ТАВАрук
Да в навохЗег
ЗеГурДогВым…
С МарыНясКы Сь.

Да й, ну, ЕК быз Али:
Трэ Ш звиЗдик упахСтых
Со страМыны страХу й
На й ныйРайХый. Ий вот отЧытБутЧымш всим собакам путЧык мыш ув пуць, хэ!
В рокЗокВых кальСонКак
Да насРамш на СлоньЦэк
В цэнтр ефРопКый П…

Вземш ропы в ротк.
ПойСлий роМух.


Рецензии