Гимн Украине

Гімн    Україні
Україна —  наша   держава, 
Мова   українська,
Восхіщаємось   їй ,   слава —
Гордість   ісполінська .
                Поряд   наші   сусіди – браття,
              Край   розбогатіє ,
          Над   просторами   багаття
            Сонячне   зоріє .
Сад   розкішний   і   квітучий ,
Зорі    посміхнуться ,
От   тоді ,   люди   співучі ,
Разом    обіймуться .
          Хліб ,   наче   море ,   у   полі   плещє  ,
                В   синім   небі   прапор ,   
                Золотий    трезубець    блещє—
Україні   слава !!! 2010


Рецензии