***

Кохання? Де? Лише пусті слова.
Під руку з нелюбом - давно закономірність.
На цій землі забули вже про вірність
І як це, коли кругом голова.
Ні, ви не грішні; гріх - коли навмисно,
В нещирості ж для вас немає зла.
Любові шлях занадто вже тернистий,
Вам легше йти, коли її нема.


Рецензии