Я тобi подарую чудову весну...

Я тобі подарую чудову весну,
Білі конвалії в ніжнім цвіту,
Зеленолисті берези і клени,
Чистого неба голубизну.

Я тобі подарую світанки в росі,
Квіти весняні в дівочій косі,
Сонячний лагідний дотик
Зайчиком теплим на щедрій руці.


Рецензии