Для коханого

Візьму твої долоні у свої
Їх ніжним подихом зігрію
Заберу твої страхи собі
І щоки твої забагріють.
 
Зроблю веселим тебе я,
Щастя подарую,
Зрозумієш,я- не чужа,
І в обидві щоки поцілую.
 
Пробачення у тебе я прошу,
За те,що сльози не ховала.
Знаю,такого більше не знайду.
І знай,що я кохала...


Рецензии