святи

і саме тоді коли він заплющує очі тобі сняться його ж сни
тобі сняться його зіпсовані криком ночі обійми і "ще кілька днів до весни"
тобі передаються його брудні думки його стрімкі потоки і гірські холодні рікі
ти знаєш від чого він приймає снодійне і навіщо у нього в шафці сильнодіючі ліки
і саме тоді коли він уявляє ваше спільне щасливе майбутнє
ти відкриваєш для себе нарнії і нові світи
святи його поки він ще говорить щось непогане і путнє
поки він ще не втратив себе.
святи.


Рецензии