химери бажань

на царині днів моїх
підпасаються різні химери
кохання і зрада ходять разом
тикаючи носами
у зелену парость моїх сподівань
млявість в обіймах зверхности
спить на лузі
наївшись моїх емоційних сплесків
подекуди дрібненькі бажання
вистрибують невідомо звідки
оточують мене
і смикають і тягнуть у різні боки
нагодуй нас мовляв нагодуй

не звертаю на них уваги
все намагаюся дати собі раду
все шукаю вірні слова
щоб передати те
чого вже зовсім не відчуваю


Рецензии