Укр

Я не можу без тебе жити,
як не може земля без дощу,
тебе хочу щасливой зробити,
твої руки я не відпущу.
Те кохання що маю до тебе,
передам я тобі зповна,
в мене більше в житті нікого,
окрім тебе коханой ,нема...


Рецензии