Дигуй хlалугуй

Лерри ца жагьил рурси,
дигахъуй царри дия,
хlалтун варх икес нура,
итl дудешли ития.

Узиршилзе укlунра,
нам гьарритlес дигулра,
дия дигахъуй цари,
хlалуга це галера.

Эх рурсира рукlуби,
гьар марилтlа га цаби,
дудешике вакlиши,
рурси рихаба иши.

Нуни итl гьарритlурра,
цаликелра лихl хlяхъира,
рурси кьакьа ракlиле,
иб лихl хlяхъири дике.

Дисичу кьис икира,
дахъол хlи дакlяхъира,
нуни ира рурсилзе,
дуцlар диги цар иле.

Хъя барира нунира,
хlу церхlилис хlаратес,
эш сарим халбарира,
уркlила диги дурес.

Ванагь буруйра балас,
саримт лукlуле иле,
ванагь буруйра балас,
багьри кехlабахъале.


Рецензии