Ну й закони... на укр. языке

  Ну  й  закони...

Ну  й  закони  прийняли -
увесь  світ  сміється:
Винним  буде  той  водій,
як що  він  напється.
А  тверезий  хай  збиває
всіх  на  переході,
вже  кепкують  з  цих  речей
всюди  у  народі.
Тож  закони  всі  під  себе
там  понаприймали,
судять  зараз  лише  тих -
в  кого  грошей  мало.


Рецензии