Банки - за жабры

Щоб нам усім на ноги стать-
Нам треба - банк за жабри взять.
І по кредитам,щоб не жирно жить,-
Лиш -ТРИ  проценти їм платить!
Тоді ми зможем - відродить-
Усе,що втратили ми вмить!
Тоді і ВІВЦІ - УЦІЛІЮТЬ,
І  ВОВКИ зовсім не змарніють!


Рецензии