Протирiччя

           Протиріччя

В мені б’ються протиріччя
У кривавій боротьбі,
Я деруся з-за узбіччя,
Не скоряючись судьбі.

В мені наші отамани –
Батько Нестор на чолі,
Заряджають у нагани
Зашкарублі мозолі…

Я стріляю з кулемета,
Строчки чергами летять,
Поховалися поети,
Десь у схронах і мовчать.

А новітні отамани
Послабіли у руці,
По хатах тремтять міщани,
Розпиячились митці.

І ніхто уже не знає,
Хто, куди і нащо йде…
А майдан відпочиває,
Опустів і не гуде…

Роздирають противенства,
Що зав'язнули в мені..
А у храмі духовенство
Молиться за рай в труні.

28.12.2011 року


Рецензии
Нехай майдан відпочине,дивиться як люде гине.Напевно, що рай в труні на нас чекає...Та все ж поки ми на землі з Новим роком і Різдвом вітаю!

Орехова Галина   04.01.2012 11:10     Заявить о нарушении
Вас так же с праздниками. Дерзайте

Микола Паламарчук Червень   06.01.2012 22:26   Заявить о нарушении