Двер1 душ1 не замикай...

Двері душі не замикай
І крила свОї  не складай.
Усе минеться! Ти повір.
Бог силу дасть і новий зір.
Побачиш  ти , що є  життя,
Вирують радощі буття:
Ось сипле сніг, сміються діти,
А на  вікні троянда квітне…
Храм тягнеться  у небеса...
Хіба це все не чудеса?
Ти не зважай, як щось  не так
На розсуд твій…То просто знак
Тобі Бог з неба подає:
"Не  буде так! То – не твоє…"
Тобі пошле Він  кращу долю
І вбереже тебе від болю.
Довірся небесам!  Супротив не чини.
І двері в душу  відчини….


Рецензии
Просто треба довіритися Богу. Він наш Батько й знає, що для нас буде краще. З повагою й добром Наталія.

Наталья Светлая 7   25.06.2016 01:58     Заявить о нарушении