Дружба

Що таке дружба?
Це тоді коли ти з кимось сходив у кіно?
Це дружба?
Чи може це тоді коли ти комусь дав списати?
Це дружба?
Або це безкорислива допомога одне одному?
Чи може це взаємний інтерес?
Відвертість або щирість?
Зустріч кожного дня чи раз на тиждень?
Чи періодичні телефонні дзвінки?
Підтримка?
Багатогранне це поняття,
й приховано у ньому..
інь та янь цього феномену.


Рецензии