В ранковiй млi буяе бiлий цвiт

В   ранковій  млі  буяє  білий  цвіт,
Садок  вишневий  біля  хати  горнеться.
Журливим  криком  нам  ячить  услід
В  садку  квітучому  дика  горлиця.

Надходить  мить - і  в  серці тихий щем,
В  очах  печаль,  в  душі  зрадлива  зболеність.
Мов  в  роки  юності  з  тобою  йдем,
Та  сад  вишневий  нас  не  верне  в  молодість.

Сьогодні  сорок,  завтра  п”ятдесят...
Невже  старію? Аж  самій  не  віриться... 
Ще   очі  молодим  вогнем  горять,
Немов  калина  жар  червоний  світиться.

В  саду  завис  туман,  біліє  цвіт,
А  обрій  в хмарах  -  сіре  небо  хмуриться.
Вертаюсь  подумки  в  юнацтва  дивосвіт.
Життя  проходить,  серце  тихо  журиться...


Рецензии
Віра!
Чудовий, життєвий вірш!!!
З Новим роком і Різдвом!
Бережи Вас Господь!
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   03.01.2012 22:00     Заявить о нарушении
Дякую, Геннадію! Щиро вітаю вас з новим роком і новими успіхами! Я впевнена, що вони обов'язково будуть. Міцного здоров'я Вам!

Вера Кухарук   05.01.2012 01:19   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.