Мы С КороЛём тут гындэ

Зарэ улад быдЛам.
Хай но автоБис дойЛиза,
Гах, да гаж ЩупаКа Х!

; И вот Наш Агрэсар
В автобус улезли.
И як-та случылась,
Шо он даж не грав?
Бо ведав дзебилав
Мой Пушкин любимы.
И асцерагчыся
Сабе прыказав.

И ВИШ, мы жывыя
Дабрались, Кульки дзе.
И дажэ вашли в их
С дастоинствам прам.
И с ДИСкам Небесны
Ваш-ли на этаж сем
И прама став Песни
Писаць там гэт Хам.

Бо СИВка жа Бурка
Была пад Майн Дурань.
И он даф фсим ф шкуру
И даж па масгам.
Ну, то есць гармошку
Расцягвав цихонька
Ды прама, ого х ты,
В якимсь хвайным заль!
Насупраць дзявчыначки гарн!

Бо вельми там кветак
Сабралася нешта
У суперкаморы
Апошних жыда.
И хлопец урезав
Шпане па-нямецки.
Ну, то есць на фсех языках!

Так, што вы сабрались –
И ток галя-галя?
А ф сетка лякальна
Нияк а ни влазьм?
Иль прама цудовна
Вам гондзе цип голым?
Ах, мы ш тут сфаволим!
Так, ваш имена?

НИ ВАТы, ни мыла
Нима в вас тут, мышы!
Дык, можа, напишам
Цип жалобы Маньк?
Бо сёнь нейка сфятка,
Ах, милы красавиц.
Дык с Днём БлагВекЩаньня
Здравляет фас Пан!

И Мой БАД-зы-гонщык
Фсих так патБАД-зёрыф,
Шо выскач уборщыц
Цип радам з вузла:
ДИФчата! Чы ж можна
Срываць рэпку гондзе?
Ды Мой Коця Моця
На сяб вину взяв!

– Прабачце, паненка!
Тут я ципус лектар.
Ды скора зном некта
Фдрух зайдзь ф цёмненьк залк.
И, думаеш, Рехтар
Мой сраз спасаваль?

Таких ФИМиамав
НавКурвав Балвань Саньк,
Шо прама смяяцца
Застафив ту мамк:
– Вот эт расшыфрофка
Мой имени, Божа!
Да й шэ на инш мовах.
Ну, как – на славьЯнск!

Бо мы ш прама гондзе
Дурныя, як Лошад.
Не знаем капошав
Ципа ж нека ляльк.
– Ах, Люцыя с Люкса!
Мы знаем фсех людзяв!
А шо в вас на блюдзечк
Хаця п пад наСА?

И мы ПАМАХ-али
Наш хвайным татаркам.
Бо влад прыуфдарыв
За  самки Дзямьян.
Ну, й в актавам зале
Пьёсэнки писали.
Ягор бо ш памог в этым нам! ...Такый от тут БОШ ваш ци ЯК. В ямк, Жабк!
 




 


Рецензии