Мы тут во зарэ Дам всим СлаБак!

Золото Всенароднэ
Дэся усэ лыжыть.
Бо а ны хто ны хочэ
Лыжы до Нас гострыть.

Лёкш дуракамы буты –
Локшу но з мяскам есьць.
А Мий тут гондэ Трутынь
Дрэмлэ быз всекый еж.

Мокрый увэсь навылёт!
Бо прылытив чуть свет
Тут до якыхся птичок,
Шоб йим жылось лёхчий.

И два часа выкыдвав
Выкидышы бы КИСк.
Трэба ж ексь заробыты,
Шоб систы хоть за стил.

И от мы гондэ силы
Прамо-такы вжэ й жрать.
Однэ йиечко в дида.
Бо в шалабан ныц ма.

Лёхко вам тут казаты,
Колы ты, бы бобыль.
Ну, ек бы й жинка в хаты,
Да з жывота всэ выйм.

Раз мы схавай тут екся,
Ну, егодыны з дви.
Эх, ек наскоч та ведьма:
Шо ты тут мне вжэ впик?!

Ну, абнищали прама
Ек бы, цип на трусишк.
Ну, й шо гэта за ягадк,
Шо ек бы с трускавцив?

Да, очэнь, можэт дажэ
Трус гэта ци, ну. круль.
Эх, да идзёт без масла,
Коли хоць тронь адну!

Ну, да вот пацикавцесь
В Падлы гэт лепш самой,
Што гэт за Цыфр такая,
Што вечна прачут жонк.

Ну, да Дзебильн ци скажэ
Вам прамым цекстам всё.
Ну, гаварыт, так сладки,
Што прачут 30 год.

Вышла Ведь-Медь из леса
И закали фсех овц.
И вот Тамарынетко
Прамо бы быз … цыцок.

Ну, Куркусиль во гэтой
Прам откусыв и зжор,
Прамо ныхто й ны вкмэнув,
Парочку тых слывок.

Прам на гори бы лодка
Дэсь у в когось стойить.
И вдруг путходыть хтося –
И вот уж амба Лиск!

Тэкли вы настоящы!
Чы можня тэнуць з мисьць,
Ек в зэлэнэй рубашцы
Хтось взьмэ тыбэ за шкирк.

Так гондэ й мы духвайим,
Шо, ек пудыйдэ звир,
Мы ёго загилзайим –
Гленымо но у в зибр!

Но мы й ны той шэ номыр
Можым аткальваць с Цигр.
Просто возьмэм выровчын –
И на рага тэй Львиц.

И вжэ напрындься добрэ!
Бо выровкы но вьеж
Тилькы с сыбэ Высёлка,
И в карок гочы бье.

Дэся в когося, можэ,
Есця й нычогый хлиб.
Тилькы ны в мого Вовка,
Шо в мусульман загыб.

Гондэ во есьця шося,
Шо а ны в ког ныма.
Некая бы й Восьмёрка,
И  в той жэ чес Пятак.

И гэто просто дыво:
Ек гэто шэ й в Блавацк,
Гэтакый бы надымач,
Був два такых Калач?

А ны тоби спасеньня,
А ны ля вам пробач –
Но дам у ф лоб Есенин,
Колы такый товкач!

Юстро у нас розбылось –
От гэто вжэ пак знак!
Да засмыевся дидко:
Ну, будэ всэ вжэ йнакш!

Бо а ныколы в юстро и ны дывывсь Сморкач.
Покыль ны вбач красуню … дэсь аж в дивятым клась.
И, ну, куды подитысь. Господи Божэ мий!
Бо раптом Вер Марийцы дуличку покажи.

Ну, пырыхвать записку зверык та Горчанючк –
И зьзиж, Коток Облизлый, шэ й пару цыбахув.
Господи, хай Биг крые тронуты хоть одну,
Бо вжэ получыш крыла. Прамо в могылочку.

Я тоби дам спасибо гондэ Казаты Мни!
Ну, вжэ Казак Мий выдохсь. Дыво шо – дулёк зьзив.
Рэбра мойи поламаны, зрушана вся голова.
Алы в мынэ е шэ маты. Та, шо мынэ ны нарав. 

Бо вжэ хто ек упычэцьця, то я тому вжэ задам!
Да, шэ Сказав бы про ейця. З восьмого класа ныма.
Гралы собакы в палянта чы то ек бы у ф футбол.
Ну, й Котарэць, тколя, раптом гнэнь прам КотКу Ж у в «ворот»!..

РАБ Ж Божый Мы Тот,
Шо й БАР ляк татаРК

ДАД Дав ШИВан?
Стройсь! ПИШ ля й Нам!
БОП Ш Бог РакСейВаль Т


Рецензии