На свята

Зоресяйні усмішки!... - Хочу їх, жадаю!...
Їх без дотику, душею миттю відчуваю:
Ой, легесенькі, ласкаві, шалені, ігристі,
У красу земну всі вбрані, личечками чисті!

Погукаю до господи, заведу гостинно,
І сама сміятись буду дзвінко, безупинно.
Подарую усмішку тим, хто в хаті буде... -
Дві п'ятірки мені дасть цьогорічний грудень.

Свято? Свято! Роковини, та такі величні!..
А за ними і свята, що бувають в січні.
Головне - Різдво Христове! Пам'ятаймо, люди,
Хай Ісус у ції свята в кожній хаті буде!

Зоресяйні усмішки ви несіть до Нього,
Бо ж немає серед нас такого святого!
                29.12.2011

Надихнув на написання: http://www.stihi.ru/2011/12/26/385

Картина из Интернета.


Рецензии
С РОЖДЕСТВОМ ХРИСТОВЫМ ВАС!!!))))))))))))))))))))))
Удачи и вдохновения!!!
С уважением,

Владимир Прохода   07.01.2012 03:34     Заявить о нарушении
Спасибо Вам, Владимир!
Вас также в прекрасным праздником - Рождеством Христовым! Жив Господь!
Всех Вам благ!
С уважением,

Людмила Дзвонок   07.01.2012 14:54   Заявить о нарушении