Пара ног шырСцяных нам прыснылась тут бы Ж

Ах, дывысь ты но на вжэ й ЕсеНина!
А у нас гондэ Быць да й ны й мойЖесь ци взь быць.
А сьцё Зь этТо дзейЛяйЕкЦяг!?

СтукНув пальцём но бы Ж я О гондэ, дывы,
А ужэ й щось аво ий пойВейСильЛёсь.
Ха! ль Т.. ий шо Ж я й найЖах та на ой гондэ клаВВ...
Да, рыхМах клейИХцяк.

ХАСАН врийЗах КакЗашк.
А САХхеРух дакць?

АХмат дав Ш Мняв мат.
А я й ий ны й матОМ савк?

Хаша, па-вкраИНьськ,
Я СЬ з Глынн


Рецензии