Мертва квiтка

Нічого не лишив.Зітхання...
І осіні літа та вЕсни...
Розквітли в бруньках  сподівання, 
Втомившись стражданням...

Даремно.

Замерзла душа і немає бажання.
Розтанули мрiї в злих очах-криницях. 
У мороці темнім брунькам сподівання
Байдуже не дали  з'явитись. 
 
В пітьмі потонули!
Самотньою квіткой,
Що вирвали злістно,
Зім'явши з землею...
Я падаю тихо на дно...

У криниці...

В ті очі,що були і літом і небом.   

 
Нічого не лишив,тій вербі.Зітхає...
У осіні ранній нам зими та весни...
I тіні хитаються. Квітки Як рани!

Їх  бiлш не побачить планеті.


Рецензии