Тарсий Беш

Цхьан хана ахдаьккха дог,
дlакхаьлар, къа а ца хеташ.
Цунах хlанз чlоагlа хьог,
ба багlаш, хала садетташ.

Совдалац лаьтта цхьаненна,
цо кхеву саг дунен тlа.
Хьа сибат, да хувцаденна,
ба тешаш къонгаш хlаьта а.

Мичча хана, хьадала a мега,
мерза дакъа, гlалгlай овла.
Белаб хьона хlирий чlега,
шо моастагlий дlа ма довла.

Вешта нийслургва, со теш,
солткъонах, майра волаш.
Пlелг хьокаш, Tарсий тlа беш,
цига даха вай ховшаргдолаш.

Сога бахьанаш ма дувца,
дагадоагlа шун Сибарена шело.
Мерза хабар, дукхачара дувца,
бакъда дувца шийдар, кхело.

Гlермане, 28. Чантара бутт 2011 шу


Рецензии