Да й вот, мы тут прождалы

Дэсь пувчаса СоБи,
Шоб но Ж кухПиць пахДахРок
На даху й пойЛойЖиць П.

Бо Зь нохВый РИК спикШикЦь
Нам в лавКу Сь пар млынЦиф Ж.
И навытькы Шумкы
ТварРок Мняф прыгНисЛык!

Ну, шо в ТырНэт фпофСы-К
Узь зайРэйс пуд шумКИ Сь:
Э! там даЮць сфийНинк!
Да гля! А ф ГляСИК...Цигр...

О так вот и в Саи Д
ДирМирТри Сь гондэ трись,
ПоКаМысь рогЗбыгРыкСь,
Хто з рыс, а кто й пыньКы вш.

Наверно, тут ля мни
ДОДАв бос васильКиф?
Чы-то чытХахТель внис
Дазь протПанНов ВыДьМидь...ну, шоп вав шоп пошлы хоть дэ вш какы ис псыщ...

Да, й ДЭ Зь я ДЭНУ сцик
ПрыкХарСнейШик ТИТИН...
ПозычТэ Ш щэй ляк Китк.
То я всь вамп встаВВ фСИК Шпильк


Рецензии