Так, ну, шо вам щэ Б вжаРыты...

ЩЭБнив, что ль лих, хы, з Малой Рыты.
Чы й с КаменЦар.
Да, но, ЕК як как выДейЛять туфт вам П,
Що й мы еКСя Ж та й как-Так...СА Й СпарТычКам вш.

От мы й ий дойИХхальЛик с ГавРыкОМ
До Ж дь...СаМава Года П страхСнаГах.
Бо зех кальЕнДар М КоньЦягЕхЦяк,
Коль аж 5 Коль гадавк ув...хракПачКу Сь.

А в нас от ДОЩ з Даш...ЖдамМы й ны й кахПильКИ Сь.
Но тока й токМах
ВальЛичКый вальЯнкы Ш.

Так що, хто к Нам СА Й Щамы - пальЖальЛякСтах:
Мы ль та вас
А ны вш с Тат,
СтатХокЧок

А нашы, Х, сцишКы ль ны й АстральЛакГикШин Ш.
САМ Так пыхШук.
Быс Санта й МАЙрия Ж

Во Там...Дэсь азь ух Надь земнОМ ли вш МийРейк
Е Ж ий РЕЙКИ кальКильЕсь!
ОфтТуДах но Ш НОШК
ПальЛукЧикТек

Мы зек фсе...как-та Сь
МАСА
Мяса
фСИМ Саскам...

БыС камНяф


Рецензии