Гондыво мылыйи

Ходять с ЧурыЛамы.
Та а нычоГов ны й в чойБойт:
Шо вин каляКае Ш,
Бач, ны й по й нахШоМух.
Мухый наКыйДав ЁвтДошЦы Ж.

ЕК жэ злычыты цэ
ДывНаЕв ЗоЛата
З латьТем порВаНого ваЛянка.

З ДЕН НародЖеня
ПойСтрав ты Ж тут Жэняф,
ЕК быз пувЛийТыр ты вш ЦэбРык.

Но от з ЖытоМыра
Хтося й по-довсьКому
ПойНял ЕтВег ныц выйДойМых. Да, в нас тухт лаЯнка, бы й ув дэсь Шлапани...
Ах, ЕК панове
Знайт мойВый!

Хто Ж тая ЛарЧенКо.
Чы й ны й ПолТавЧынКа?
Ну, шо Наташа
ОрШаньСьКа Ш. Да, вот, СаБор в нас таКСамо еКСя и каКСяг з дзвоНамы


Рецензии